Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από:
1. Ένα μεγάλο κεντρικό δωμάτιο, που περιέχει ένα μονό κρεβάτι με κομοδίνο, έναν καναπέ με δυνατότητα διαμόρφωσης σε κρεβάτι, και επιπλέον τραπέζι φαγητού με τέσσερις καρέκλες.
2. Άνετη αυτόνομη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι (master bedroom), δύο κομοδίνα, ντουλάπα, καθρέφτη με κομό, μπαγκαζιέρα, τηλεόραση και κλιματισμό (air conditioning, ψύξη-θέρμανση).
3. Ένα ξεχωριστό χώρο κουζίνας, η οποία περιλαμβάνει ντουλάπια με όλα τα απαραίτητα σκεύη για την εξυπηρέτηση σας, εστίες κουζίνας, απορροφητήρα, βραστήρα νερού, καθώς και μηχανή παρασκευής καφέ!
4. Κάθε διαμέρισμα έχει δικό του μπάνιο, άνετο με προσεγμένα είδη υγιεινής και με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητά του. Επίσης διατίθεται και σεσουάρ (στεγνωτήρας) μαλλιών.
5. Όλα τα διαμερίσματα έχουν το δικό τους ανεξάρτητο και ευρύχωρο μπαλκόνι, το κάθε ένα με το δικό καθιστικό, ιδανικό για να απολαμβάνετε την μεσημεριανή σας σιέστα καθώς και την βραδυνή σας χαλάρωση κάτω από το φώς του καλοκαιρινού φεγγαριού!
6.Το κτίριο περιστοιχίζεται από ποικίλα δένδρα και θάμνους και εποχικά λουλούδια ανάμεσα στις πέτρινες παραδοσιακές βρύσες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το απογευματινό καφέ σας με θέα στο πράσινο!